Prezentare carte

Creste-i in puritate

Creste-i in puritate – ajutor pentru parinti in intelegerea perspectivei biblice asupra sexului, intalnirilor si relatiilor.

Într-o societate care a abandonat cu mult timp în urmă orice angajament semnificativ pentru castitate și virtute, creșterea copiilor în puritate poate fi o sarcină descurajatoare. Din păcate, pentru mulți părinți creștini, absoluturile  în domeniul sexualității au rămas, în totalitate, o noţiune mult prea vagă. Ce este mai exact puritatea?  Are şi alte implicaţii, dincolo de porunca biblică referitoare la sexul premarital?

Eșecul nostru de a oferi răspunsuri adecvate la aceste întrebări ne-a lăsat adesea copiii într-o stare de incertitudine morală.  A sosit timpul pentru un standard clar, biblic și măsurabil al purității sexuale. În Crește-i în puritate, Gerald Hiestand stabilește un standard relevant şi biblic, oferind o definiție obiectivă a conceptului subiectiv de puritate. 

In sfarsit, un model biblic care ridica puritatea dincolo de alegerile arbitrare. Aceasta resursa excelenta simplifica si solidifica ceea ce fiecare familie are nevoie sa-i invete pe copii. Betsy Corning Director executiv Entrusted Ministries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *