Prezentare carte

Povestiri biblice pentru copii

O carte pe care copiii o vor indragi de la prima pana la ultima fila. Dar nu doar atat! Ci si o carte ce va reusi performanta de a starni si mentine interesul, de a intriga si mai ales de a apropia de Cer pana si pe cei mai mici copii. Cartea poate fi o revelatie atat pentru cei mici cat si pentru parintii sau educatorii care sunt interesati de apropierea copiilor de Cuvantul lui Dumnezeu.

Intr-o perioada in care educarea copiilor in spirit crestin ridica nenumarate intrebari, cartea aceasta ne deschide fereastra spre o lume pe care o cunoastem putin dar pe care o apreciem din plin: lumea in care copiii erau invatati, inca din frageda pruncie, tot adevarul Scripturii, despre bine si rau, despre planul lui Dumnezeu cu oamenii, despre lucrurile cu adevarat importante in viata.

Episcop al Liverpoolului, J. C. Ryle a iubit copiii si a luat foarte in serios formarea lor spirituala. Ryle nu se sfieste sa puna lucrurile in lumina adevarului Scripturii, chiar daca se adreseaza copiilor care poate abia stiu sa citeasca, iar felul in care o face este captivant, edificator si plin de continut, de la un capat la altul.

Extras din carte:

Dragi copii, as vrea ca toti sa fiti copii ai rugaciunii. Copii care sa-I spuneti Domnului toate nevoile voastre si carora sa nu le fie teama sa vorbeasca cu El. Rugaciunea este cea mai sigura cale de a vorbi cu El si fara rugaciune, sufletele voastre nu vor prospera niciodata. Nu va ingrijorati daca rugaciunile vi se par sarace si slabe. Lasati-le numai sa vina din inimile voastre si Domnul le va asculta! – J. C. Ryle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *