Uncategorized

Promisiuni pentru mine

SCRIPTURA, ÎNTOTDEAUNA APROAPE

Ea nu a dezamăgit niciodată! I-a răsplătit pe toți cei care au rămas în preajma ei; i-a purtat pe brațe atunci când drumul vieții le era prea greu, le-a adus aminte de atâtea mii de promisiuni atunci când norii erau amenințători, și a construit, împreună cu ei, pas cu pas, eveniment cu eveniment, alegere cu alegere o viață cu adevărat rodnică.

Lasă cuvintele lui Dumnezeu să te poarte, pe tine sau pe cineva drag inimii tale, spre acea viață plină de semnificație. Da, valurile vor continua să bată în barca ta și viața, uneori, va durea foarte tare. Dar cuvintele ei, ale Sfintei Scripturi, te vor ghida de fiecare dată spre liman. Acel liman în care sufletul își găsește odihnă, viața semnificație și inima împlinire.

Un cadou deosebit pentru o persoana speciala din viata ta, prin care ii poti transmite cat de pretioasa e in ochii tai si ai Domnului. Pagina cu pagina, cuvintele Scripturii si citatele marilor oameni ai credintei o vor ajuta, fie ca are nevoie de o incurajare sau doreste sa Il laude si sa Ii multumesca lui Dumnezeu.

Detalii aici: Promisiuni pentru mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *