Prezentare carte

Minciuni pe care le cred fetele

Gramma.ro este mai bogată. În urmă cu câteva săptămâni am adăugat colecției noastre încă o carte din seria Minciuni pe care… (mai aveam Minciuni pe care le cred femeile și va urma Minciuni pe care le cred bărbații). Este vorba de cartea Minciuni pe care le cred fetele.

După o perioadă lungă de lucru la această carte (datorită specificului ei – dedicată fetelor – cartea are, în interior, un design aparte) putem spune cu încredere că, în acest moment, în zona creștină, nu găsim o carte mai practică și mai folositoare pentru fete.

De ce o recomandăm? Iată:

  • Dezvăluirea unei multitudini de minciuni pe care fetele tind să le creadă (sunt multe, din multe domenii);
  • accentul pus pe adevăr care conduce în final la Adevărul Însuși, Isus Hristos. Cartea nu te lasă doar cu minciuna explicată ci îți arată și drumul până la adevăr!
  • limbajul specific fetelor, unul modern și ancorat în realitățile zilei. Autoarele fac o treabă excelentă fugind de limbajul de lemn și adresându-se unor probleme reale pentru fetele din ziua de azi.
  • designul, designul, designul. Nouă ne-a plăcut și suntem convinși nu doar că vă va place dar vă va da și o experiență plăcută în lectură.

Așa că da, Minciuni pe care le cred fetele este o lectură zicem noi obligatorie pentru tinere de pe la 12 până pe la 35 de ani. Și da, este cu reducere pe gramma.ro

2 thoughts on “Minciuni pe care le cred fetele”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *