Librarii Crestine
Librarii crestine

Librarii crestine in Romania

În România, numărul librăriilor creștine nu este prea mare. Acestea sunt împărțite în funcție de densitatea populației evanghelice române. Astfel, cele mai multe librării creștine se află în partea de vest a României.

Astfel, veți găsi librării creștine în orașele: Arad, Suceava, Oradea, Timișoara și Cluj. De asemenea, o librărie creștină se află și în București. Adesea, acestea sunt librării mai mici, în comparație cu marele rețele de librării din țară. Avantajul este dat, însă, de faptul că aceste librării dețin fondul de carte evanghelic pe care, cu foarte mici excepții, nu îl veți găsi în alte librării (aici gasesti cateva recenzii la cartile aparute recent).

Dat fiind numărul mic de librării evanghelice, o soluție pentru achiziționarea cărților creștine este dată de librăriile creștine online. Și aici numărul lor este oarecum însemnat. Astfel, online găsiți câteva librării creștine mari și acestea deținute în general de cei care au și librăriile clasice.

Dintre toate librăriile online creștine, va recomandăm, pentru achiziția de carte creștina, librăria gramma.ro, o librărie creștină din Arad. Avantajul dat de noi (până la urmă este libraria noastra) este că pe gramma.ro veți găsi în mod constat reduceri, carte pe stoc și livrare imediată.

Iată o parte din cele mai căutate produse ale librăriei:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *