Librarii crestine

Lista editurilor crestine din Romania

Atunci când ne gândim la dezvoltarea spirituală a unui individ, a unei nații sau a unei comunități nu trebuie să luăm în calcul doar ceea ce se face în biserică, doar ceea ce se află în mâinile preoților. La acest tip de dezvoltare contribuie așa de multe alte activități. Una dintre ele, deloc de neglijat, este editarea de carte.

Și pentru că este așa de importantă, iată o listă de câteva edituri creștine din România, edituri creștine recomandate, edituri care publică în mod special carte creștină din spectrul evanghelic.

Acestea sunt primele cinci edituri creștine din România. De la ele, piața creștină de carte, primește peste 70% din totalul titlurilor de carte.

Toate aceste edituri creștine au și propriul magazin de carte online, așadar propria librărie creștină online. Avantajul cumpărării de la o editură creștină directă este dat de faptul că acestea pot să ofere, fiind producătorii cărților, discounturi mai bune. De pildă, editura Gramma.ro are ca politică internă acordarea permanentă de discount online pentru cărțile editate de ea.

Există însă și avantaje atunci când cumperi de la o librărie online. Poate că cel mai însemnat este dat de faptul că poți cumpăra de la o mulțime de alte edituri și să primești totul în același pachet (ca să nu mai vorbim că este posibil să primești transport gratuit).

Mai cunoașteți și alte edituri creștine? De unde cumpărați cel mai des și ce anume vă îndeamnă să cumpărați de acolo? Lasați comentariile voastre mai jos și vom reveni asupra acestui articol.

Așa cum spunem adesea în librăria creștină din Arad pe care o avem, o carte bună poate să îți schimbe viața. Și pentru că tot vorbim de cărți bune, iată o recomandare surpriză pentru cei care vor să se schimbe.

Edituri crestine din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *